BAHRA

Helpt u mee met de start van Bahra webshop? Een webshop waar een verbindende beleving het doel is:

U krijgt een mooi handgemaakt product en tegelijkertijd helpt u vluchtelingen in het Midden-Oosten.

Bahra webshop is een crowdfunding campagne gestart via voordekunst.nl

Er is specifiek gekozen voor crowdfunding via het platform Voordekunst omdat, zoals de naam het al zegt, dit platform draait om kunst, net zoals Bahra. Daarnaast is hier de mogelijkheid om via donatie producten aan te bieden. U doneert en verkrijgt daarmee een van de geselecteerde producten waardoor u de vluchtelingen direct ondersteunt. U draagt dus meteen bij aan het inkomen van de vluchtelingen en niet enkel aan de start van de webshop.

De goederen verbinden de mensen hier en daar, door middel van de verkoop van de producten laten de Syriërs zien dat hun land meer is dan een oorlogsgebied, het is ook een land met een mooie, rijke cultuur met oog voor schoonheid en vaardigheid. https://www.bahra.eu/

Sjaal

Shopper

Het plan is om via crowdfunding de start van Bahra webshop te realiseren en gelijktijdig producten die in het atelier van Basmeh & Zeitouneh worden gemaakt aan te bieden. Door te doneren draagt u bij aan de start van de webshop. Om het doneren aantrekkelijker te maken kunt u als tegenprestatie handgemaakte producten kiezen. De donatie is verrekend met de aan de producten gekoppelde bedragen. Ondertussen maakt u alvast kennis met Bahra webshop en de prachtige producten die daar zullen worden aangeboden!

schoudertas met flap BAHRA (4)

Voor de crowdfunding is gekozen voor producten van Basmeh & Zeitooneh . Als organisatie met een atelier kunnen zij een groot aantal producten leveren op aanvraag. De producten waaruit gekozen kan worden kunt u vinden op de crowdfunding pagina (LINK). Er zijn verschillend producten voor verschillende prijzen, waar tevens de donatie in is doorberekend. Uw keuze kunt u kenbaar maken door middel van de donatie, om een specifieke kleur te kiezen dient u een email van Bahra te beantwoorden.

Get in touch

Location

Nederland, Utrecht
Overvecht 3564AD

Contact Us

Phone : +31681889212

Email : bahra.eu@gmail.com

BAHRA WEBSHOP: een verbindende beleving