ABOUT

Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Rami Zughbi. Ik kom uit Syrië en ben sinds vier jaar in Nederland. Momenteel ben ik bezig met het realiseren van Bahra. Het concept van Bahra is ontstaan vanuit de wens mensen te verbinden via kunst en samenzijn.
Mijn droom is het realiseren van Bahra plaats, een plaats waar u het beste uit het Midden Oosten ervaart. U kunt er eten en drinken, en genieten van de sfeer van de beroemde binnentuinen uit het Midden Oosten. Die binnentuinen worden gekenmerkt door een ronde fontein in het midden die essentieel is voor die sfeer. Vandaar de naam Bahra, het Arabische woord voor fontein.
Maar voordat ik begin met Bahra plaats begin ik met Bahra webshop. Een webshop waar u kunst en handgemaakte producten kunt kopen, gemaakt door vluchtelingen uit Syrië.
Zelf ben ik in Syrië opgeleid tot tandtechnicus en in Libanon heb ik als tandtechnicus gewerkt.
In Nederland heb ik een cursus ondernemerschap gedaan en vanuit hier is mijn idee over Bahra geboren.
Mijn interesse gaat uit naar het verbinden van mensen omdat ik in de praktijk heb meegemaakt dat dit nog niet altijd goed verloopt in Nederland en dat daar veel discussie over is.
 Ik heb kunst en eten als onderwerp gekozenen voor deze verbinding aangezien het mijn ervaring is dat iedereen van kunst en eten houdt en dit een goede manier is om mensen te verbinden. Bovendien ken ik veel Syrische kunstenaars.
In Syrië en gedurende mijn vlucht heb ik veel nare dingen meegemaakt, waardoor ik nu graag een positieve bijdrage wens te leveren voor de mensen daar en hier. Mijn persoonlijke ervaringen geven mij de mogelijkheid om Bahra succesvol te maken.

BAHRA WEBSHOP: een verbindende beleving

contact us

We zijn erg benieuwd naar uw mening over de website en Bahra.

U kunt uw mening doorgeven via de mail:

bahra.eu@gmail.com